• Zaterdag Tempo 1 vs TOP (A) 1

• Zaterdag ontvangt Tempo 1 om 20:00 uur TOP (A) 1 uit Arnemuiden.

Waar de heen wedstrijd met 1 punt verschil werd verloren en het einde van 2022 niet de beste periode van Tempo 1 was, gaat het nu een stuk beter. In 2023 werd er nog niet verloren!

Tempo 1 staat inmiddels met 10 punten op de 4e plaats. De nummer 3, eveneens met 10 punten , AWD/T V speelt zaterdag tegen de nummer 2 Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1 met 14 punten.

Tempo is er dan ook alles aan gelegen die 2 punten in huis te houden en zo zicht te houden op die 3e plek.  Dat zal een mooi potje worden.

De wedstrijden

• 15:30 uur tempo A1 - Groen Geel A1
    • 18:10 uur tempo 2 - LDODK 3
    • 20:00 uur tempo 1 - TOP (A) 1

Zaterdag daghap
    Vanaf 17:00 uur is er uiteraard weer de Hap van de Dag. Met deze week stampot op het menu. Je kunt kiezen voor zuurkool of boerenkool. En dat voor maar € 3,50. Wees er snel bij want OP=OP.

Livestream (voor de enkele thuisblijver)
    We verwachten jullie natuurlijk allemaal op de tribune. Maar lukt dat niet, dan zijn tijdens dit zaalseizoen alle wedstrijden van Tempo 1, thuis en uit, live te volgen via Eyecons: https://eyecons.com

Je maakt hiervoor éénmalig een gratis account aan en logt dan in om de livestream te kunnen zien. Met dit account kun je dan ook alle andere korfbalwedstrijden zien in de Korfbal League 2 en natuurlijk de Kenonz Korfbal League!